Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIMO SECUNDO PRO TERTIO

Berusningen i det idoga arbetet
med förberedelserna av civilisa-
tionens förfall,
befriar Sisyfos och Atlas från
sina bördor.

Med elegant begåvning och ironisk
charm,övervinner även Narkissos
sin tvångsbild,genom att börja se
sig själv i andra.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2020-07-04 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP