Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som händer när man tänker på henne

Det lyser inifrån skogen
in i min sovande handflata (som var)
En blodig knytnäve som blev en ros
som sprängde asfalten
när den kom ut
Och dog där och då och
lämnade en krater
för tiden att äta sig mätt på

Det lyser inifrån skogen
som blev hennes sista andetag
Innan hon vaknade
tvättad och ren,
arg och våldsam

Det var så jag minns henne
innan jag försvann
utan att nånsin komma tillbaka
Jag försvann

Hon återuppstod som en ett nytt lager damm
Jag
Jag blev en uppochnervänd sten




Fri vers (Fri form) av Sanchez
Läst 180 gånger
Publicerad 2020-07-04 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez