Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din Ande svävar högt över land och hav


Din Ande

Din Ande svävar högt över land och hav

du ser Jorden och dess skönhet

längtar tillbaka

du har ingen fri vilja längre

Universums Lag gäller nu

Lagen om alltings utveckling

varje själ bidrager med sina erfarenheter

till Alltet som du tillhör nu

Din själ är en del av Universums oändliga rymd



© Bibbi Ahrnstedt
bild pixers.se




Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-04 14:07



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert beskrivet och så otroligt sorgligt..
2020-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text med ett fantastiskt avslut
om att själen svävar i Universums oändliga rymd!
2020-07-05

    Sefarge VIP
Jaa verkligen
Fint insiktsfullt
Skrivet!
Tänk att få ta
Emot även liten
Bit av den?
;)

2020-07-04

  Nils-Robert
Vördnad inför universums storhet.
2020-07-04

  Larz Gustafsson VIP
En Ande. En tro. En Herre. Ett dop.

Gud är en och Hans namn är Jesus.
2020-07-04

  Kungskobran VIP
En miljardels sekund
är din stund
på denna jord
stumma är dina ord
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt