Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Origami

För mig handlar det mest om att vika oss i tid för att undvika
Du är inte min utvikningspojke jag vet det
men inte heller jag någons utvikningsflicka
Det är inte mening att vi viker oss för alltid
enbart några toner nedåt kan vi försöka att vika
som för att kunna lägga oss i vek i fred du och jag
innan någon av oss ger vika för det här
vikar runt hörnet och gråter
för att slutligen var för sig torka tårarna
och sticka.




Fri vers (Fri form) av Amadea
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-04 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amadea