Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädermolnsmålning

Mot sommarhimlen
stryks fjädermolnspenseldrag
En flyktig målning




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-04 16:22



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin, så lätt; passande.
2020-07-07

  BenGust VIP
Måhända flyktigt, men unikt.
Kreativt med moln som fjäderfä.
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP