Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans vingar

Planet klyver
nästan ljudlöst
himlen ovan mig

Lockande kittlar dess
drömska dovmuller
mina längtansvingar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-04 16:59



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kanske du redan landat där din tankelängtan fört dig.
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP