Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas rött

Sitter med ett glas rött i handen

njuter av regndroppars musik mot mitt fönster

Ännu ett glas rött

funderar på hur livet följer samma mönster

Ett tredja glas 

inser att livet sker innan döden

ett fjärde glas

mest för att upprätthålla glöden

det femte 

och tlllvaron känns alltmer diffus

ett sjätte

och jag känner ett påtagligt rus

efter det sjunde

känns det som att jag vill spy

men va fan jag öppnar en ny




Fri vers av Berra Bäver
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-04 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver