Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än går han ut å motionerar å det gör så gott!


Gubben blir 73 söndag!

Han fyller år

tiden är svår

men inte nu

dreglar gör

du över

ihpaden

finner sällan

ut nåt!

73 är svårt

förkovras

Svårt

vill få

ut nåt

något

riktigt

gott!

Va ville

du nåt?




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-04 20:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Grattis så här i efterskott...och man får göra så gott man kan...
2020-07-11

  Bibbi VIP
Ja säga Dig att som troende är Du "evigt ung!"

Grattis!
2020-07-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Många födelsedagskramar till dig, min vän!
2020-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Grattis på födelsedagen!
2020-07-05

    Askanden
gratulerar
2020-07-04

    ej medlem längre
Grattis till de 73 åren !
2020-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy