Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Why not

Varför tar vi inte vägen genom äppellunden innan vi går?
Innan vi ser åt ett annat håll och avslutar på samma sätt
på samma sätt
på samma sätt

Varför inte plocka frukten ur det ofattbara
innan vågorna sköljer oss rena från dammet vi samlat i sulor
allt underifrån
det vackra
visste du?

Vi har samlats
eller drömmer du än, min vän.

Kan du slita dig
och låta luften bli varm och bära dig
som en flygande matta
på jakt efter ögon och äpplen

Kommer du?




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-04 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP