Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blå näve

Jag lägger mitt huvud mellan två stenar och hör
jordens jämmer
Mitt hjärta mellan två
klippor
för att myror från det bygga ett kungarike
Min kropp för bin ...
för att bli en bikupa
tills
Bina försvarar till varje pris
Och
när döden närmar sig, så kan den äta mig
söt lust...
denna döden med en blå näve!




Fri vers av mustafa alshihawi
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-05 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi