Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vem är du?
Du som tror du kan leka gud.
Som tror du har rätten att ta andras liv.
Andras lycka.
Andra människors livsgnista.
Vem är du?
Som gömmer dig bakom andra.
Som är så jävla feg.
Så uppe i dig själv att inget annat existerar.
Vem är du?
Vet du vad empati betyder?
Vad medmänsklighet är?
Vem i hela helvetet är du?
Du som lever i din bubbla.
Du som när dig på andras olycka.
Som en blodigel. Parasit.
Som dränerar själar...
Dödar hoppet.
Avrättar kärleken.
Och kallblodigt ser på. Och ler.
Vem är du?
Vem ville du vara?
Vem.
Är.
Du?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-07-05 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP