Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta dig på ordet!

Vilket var ordet som jag kunde ta på, när du tilltalade mig?
Sedan när..., blev ord abstrakta?
Och om de blev abstrakta...
Vilken kroppsdel menade du; Utgjorde Ordet?




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-07-05 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim