Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerbetskullar! Jag minns...

Jag minns hur man kunde som barn gå förbi en åker...
Och på åkern fanns massor med sockerbetor skördade.
Jag minns...
Hur jag och en vän,
Tog oss till toppen av denna kulle av betor...
Och rullade nerför...
Jag minns...
Hur kul det var...
Trots denna avsaknad av fart, i farten...

Jag minns hur min far,
några dagar tidigare...
Hade sagt;
-Av sockerbetorna på åkern, görs socker!

Och jag minns min fascination,
inför detta faktum!




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-07-05 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim