Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomligt hos oss,Var och en!

Gudomligt finns nog hos alla, fastän Gud inte finns.
Gudomligt är ett ord, som beskriver, hos alla...
En över-Oförståendes, inre förnufts och ologiksvärld, som tillhör samma värld, fastän dessa ingredienser låter som totala motsatser!
Hur vi människor har något överdimensionellt i vårt sinne...
Hur detta sinne, befinner sig hos alla...
Men endast några, tror jag...
Kan vidröra detta sinne...
Och förstå det,
utan att försöka utveckla sitt överdimensionella sinne;
Sitt Gudomliga jag!

Och ytterligare andra; Utvecklar...
Gudomlig skärpa!

Ja Gudomligt är ett ord som finns...
Och därför finns det hos alla, på något sätt...
I någon form!




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-07-05 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim