Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto :S.Wiking


CIRKELNS FÄNGELSE

Bilar har hjul dom,som är runda,
på dem kan människor runda
jordens rund,som också den är rund,
och alltid komma tillbaka efter
sin runda till sin runda utgångs-
punkt,liksom klockan som också
den går runt och inte heller kommer
någonstans,utan snurrar runt i sin
cirkels fängelsecell med begränsad
intelligens,därför har jag avrundat
armbandsuret med en fyrkantig
ramindelning.

-









*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-07-05 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP