Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lätt bris från havet

Tallarnas
räta linjer

sammansvurna
ståndaktiga

Morgonen är
frisk och klar

om än något
kylslagen

En hackspetts
sporadiska
knackande
utgör en del
av ljudbilden

Mellan raka
stammar

syns granar
svepa sina
nedåtsträvande
barr rika grenar
likt långa fransar

fram och åter

I en lätt bris
från havet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-05 10:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, nära
2020-07-06

    Lena Staaf VIP
Fin nattdikt!
2020-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en underbar naturupplevelse!
2020-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Härligt.
2020-07-05

  Koloristen
Helt fantastisk!

Är jag i Sörmland eller i Kanada? Känner mig lika hemma i denna dikt.
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP