Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtiga

förtiga

lämna obemärkt

att låtsas som ingenting

låta det ackumuleras

dölja

 

fördölja

hålla undan

att ingenting finnas

låta det ackumuleras

förrinna

 

förråda

kallas det

att ingenting förbigå med tystnad

låta det ackumuleras

förtiga




Fri vers av Inez L
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-05 10:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Många sätt att undvika eller komma runt
ett ställningstagande. Knepigt kan det vara men varje situation/läge kräver sitt känns det som.
Uppskattar din sätt att lyfta fram saker ur tillvaron.
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L