Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Cloud-Therapist/Notarius publicus


ONTOLOGINS HISTORIA

Det var i cerebrationernas begynnelse
arten homo sapiens började forma
föreställningen om jordens formation,
inne i sitt huvud,men hade någon redan
från början påstått att den är trekantig,
skulle ingen tro på någon som år 2020
påstår att den är rund.

Hjärnan är en programmerbar massa,
som en lerklump,man kan modellera
lite hur man själv finner som lämpligast.

Men då krävs det att man blundar,
och ontologiskt sett komma föreställningen
om jordens utseende bli mångskiftande.

*











Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-07-05 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP