Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till regeringen och Arbetsförmedlingen


Ni kan inte ta mig


Ni kan inte ta mig
varken mitt huvud
eller min kropp

Ni kan inte stjäla
mina drömmar
eller triumfer

Ni kan inte ta ifrån mig det som gläder
varken mina kvällar
eller lediga dagar

Ni kan inte hindra mig från att
flytta en mussla på stranden
eller känna sjögräsets saltdoft

Ni kan inte ta mig
ni kan inte förneka
att jag har gjort min plikt.


22/6 2020




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-05 10:40



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Kanonbra. allt är klockrent och med kickingK
2020-07-06

  Blomma-Stjärna VIP
Bravo - självkänsla - självvärde - !!!!!!!
2020-07-05

  Nanna X
Jättefin
2020-07-05

  Nanna X
https://genius.com/Ebba-gron-scheisse-lyrics
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP