Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyende ljus

Ack
Om du hjärta har
Flyende solljus
Dröj kvar
Lys ett tag till
På den kärlek
Som är min
Håll midnattstimman
På avstånd
Och andas värme
I min lungor
Låt inte mörkret
Överta mitt sinne
Som så många gånger
Förut
Så lilla solstråle
Sympatisera med mig
Ty jag är så liten
I en ond och kall värld




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-07-11 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP