Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid dagens slut... Eget foto

Skvalande
gråtung dag

Utflyktsväder

Vid dagens
slut

Solglitter
över
regnvåt
skogs
darrande
lövverk




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-05 16:41



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Vackert skaldat
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP