Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Vackert

Om vi tänker att det som är vackert utgår från det som är normalt, kan då en konstig dikt vara vacker?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2020-07-11 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP