Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnystan




Hoppets solnystan




vecklar ut spunna strålar.




Blossande vällust.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-05 19:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
solnystan ett vackert innebördsord
2020-07-12

  Solweig Jansson VIP
Ljuvlig !
2020-07-08

    Lena Staaf VIP
Fint och skönt på ett fåtal rader!
2020-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-07-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Inger hopp
2020-07-05

  Elinor Sörensson VIP
Solnystan
Spunna strålar
Snyggt!
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP