Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terpentin för minnet

Narkotiska vaggandet
in i glömskans mörka korridorer
in i psykets fjärmaste vrår

undanskuffandet
placerat längst bak
under lådorna
bortest i längorna
minst tillgängligast

Terpentin för minnet
dissolverar de starka kontrasten
utjämnar dess topografiska differenser

slumrandet
skymnande blickar
blicken kisar
förgrumligar världen
utspäder koncentrationerna




Bunden vers (Annat versmått) av Savel
Läst 175 gånger
Publicerad 2020-07-05 19:57



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Skulle du säga att det är nödvändigt att glömma för att kunna minnas? Utjämna skillnaderna. Intressant.
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Savel
Savel