Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal

Jag längtar oändligt
efter samtalet
mellan din hud och min hud
och smaken av din tunga
som smakar på min tunga
och pratar utan ord i hela min mun.

Lusten droppar som regn
väter hud och hår.

Mina sinnen vrider sig
fortare än klotet som är vårt hem
spinner genom tid och rum
i ett universum av minnen och tankar.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-05 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP