Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Bolero :Ravel (1928)


OUVERTURE DE L`AMOUR

Vad stråken och violinen är för
varandra,
är som ett älskande kärlekspar,
där han är stråken och hon
violinen,
som i följsam samstämmighet
komponerar sin kärleksouvertyr,
i vars preludion av temporärt
staccato glider smeksamt in i
legato till en pompöst stegrande
bolero.*
som äkta virtuosa musikälskare
bemäktigar.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2020-07-05 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP