Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångest

Jasså där är du
ångest
Inte värdig
inte värd
viskar du hest
ur de grönskande buskagen

Du är en skugga
från tid som flytt
Du är ett fragment
från en minneslapp

Du har ett budskap
men orden
når inte fram
ännu

Väntar
Lyssnar
Väntar

Igenkänningens ögonblick
löser upp
dina konturer
bit för bit




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-06 01:10



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Bra text, en "motståndare" man behöver känna väl - för att besegra.
2020-07-25

  Solweig Jansson VIP
Vilken fin text om att brottas med
" demoner " som vill sänka en - naturen är för mig en källa till motkraft mot dessa röster som tjatar sitt negativa budskap. Naturen är så full av mirakler och vi är några av dem !
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP