Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metodik!

Metodik;
Sätt att vara!
Metodik;
Sätt att göra saker på!
Metodik;
Sätt att lösa problem!




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-06 03:50



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Metodik,
komplex av metoder
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim