Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igen...


Ångest på besök

Nu trillade jag dit igen
Eller egentligen har jag nog varit här
Ett tag
Jo men egentligen länge
Ångesten är på besök
Tankarna stormar
Tårarna bränner innanför
Obehagliga krypningar i kroppen
Jag vill så mycket men vågar ingenting
Sluta titta på mig!
Ångest ångest snurrar runt
Varför fick jag detta?
Snälla kliv ut ur min dörr
Jag vill inte ha dig mer
Vill vara stabil
Men bara vajar
Som på en tunn lina i en storm
Där regnet piskar mig
Blixtarna så nära
Åskan mullrar och skrämmer slag på mig
Snälla försvinn
Gå någon annanstans
Snälla ångest jag orkar inte nu...




Fri vers av MissCaylin
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-06 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin