Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlåter

Jag förlåter
Jag väljer att förlåta
Det enda möjliga valet
Alternativet är att gå under

Jag förlåter dig för att du tänker mer på dig själv än på mig
Jag, din älskade dotter
Jag förlåter dig för att du vill att jag ska stanna vid ditt bröst

Och jag går min väg




Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-06 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag skiter i hur du går.

"mamma"

DU GIK FÖR LÄNGE SEDN.
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP