Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du varför bråk ?passionerat tjafs i högskolenivå-å , jag piluttar dig... Älskar dig Piaaaa


Ör-snibben

Lyssnar till snacket

valser olika takt

något rycker till

någon tycker till

lyssnande till bruset 

 

vilken våglängd rattas

snurrar vrids stumt.....

Apparaten är ett skämt...

Ett brus genljuder

hammaren stigbygeln hinnor.

 

Örat balansera världsbilden

utan den,  hjälp vad jag trillar..

kastas mot hinnan 

av dina tysta ord du viskar ut

i drömmen ...

 

så vaknar vi åter..

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-06 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns du bandet Bruset från Göteborg?
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //