Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattöga


Varm och mörk
är nattens blick

genom drömmens
regnbågshinna

Kvardröjande
len och klar

klingar den sakta av

Ut mot morgonljuset




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-06 09:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När nattens blick
säger klick
då blir det åka av
tills det blir dag
2020-07-06

  alicja lappalainen VIP
en dikt om natten ändå i pastellfärger.
2020-07-06

  bumerang

Vackert som lugn sömn
2020-07-06

  bibbi ahrnstedt
Vackert diktat och man känner närvaron
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP