Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Silverhästen

Silverhästen mötte mig i drömmen.
Tog sig för samtidigt som den gav.
Fick mig att bara vilja följa strömmen.
Tog med mig ut på okänt hav.
Silverhästen som fick mig att brinna.
Stegrande, frustande och utan sans.
Fick mig att känna mig som kvinna.
Efter blev det lugnt, det blev balans.
Silverhästen flydde för en stund.
Galopperade bort snabbt i natten.
Tur att jordens form är rund.
Och att silverhästar kan springa på vatten.




Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-06 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma