Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget Text repris från 2010


Julimorgon

stilla vind som rasslar löv
kaffe i koppen
ansiktet mot solen

barnets skrik
genom grannens fönster

målarnas prat
om dansen på Nor

garagelängan som färgas röd

lapphundens skall
katt på gång

tystnad en stund
sluter ögonen

i stolen intill
din varma röst

inne staplas
kartong på kartong

© Eva Langrath 2010

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-06 11:29



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, man undrar vad som ska hända
2020-07-08

  Jan Widströmer VIP
Impressioner blir en helhet.
2020-07-06

  Per Rydberg
Välbalanserad vardagsskildring. Njutbar, stor igenkänningsfaktor!
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP