Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lärde mig ett nytt ord idag, Diofantisk Ekvation, och det summerar ...


... en slutligt lösning är aldrig delbar...

diofantisk ekvation
summan av allt är heltal

... universum = 0 , världen = 1 ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-07-06 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik