Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luffarblod

Jag fann mig vid hamnen, lutandes behagligt mot räcket med Stilla havets milda vindar i håret medans en smygande Kaliforniensol steg bakom kullarna på andra sidan bron.
Segelbåtarna vilade tyst intill kajen, omringade av tjutande fiskmåsar som vidgade sina vingar mellan seglen som pekade upp mot en klar blå himmel.
Jag kände doften av nybryggt kaffe i den starkt tångluktande luften och kunde höra hur någon lite längre ifrån gjorde i ordning sin båt.
Borta vid stranden såg man vågorna slå lugnt mot land....

7/6 - 20




Övriga genrer av Kallmark
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-07-06 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark