Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vinner

Grattis
Du har lyckats få mig att tvivla
Du har lyckats odla min rädsla

Du är beredd att gå över lik för att få som du vill

I min värld är en mamma beredd att förlora
Hon är beredd att offra sig

Men inte du
Du strider för det rätta
Ditt rätta

Du är inte intresserad av vad jag vill
Eller vad jag skulle må bra av

Du har lyckats göra mig liten och rädd

Jag vet att du har rätt
Jag är inte kapabel att stå på egna ben
Jag kan inte leva utan dig
Jag ska stanna vid ditt bröst så länge du lever

Tack för att du inte klippt av navelsträngen




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-06 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP