Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet.

Ensamhet är inget att skoja om.

Men tid kan vara ett elände

när man får för mycket av den.




Fri vers (Fri form) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-06 14:30



Bookmark and Share


    harald127
Sparsmakad och drabbande
2020-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre är det många som har det så i vårt samhälle.
2020-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt och skrivet! Precis så är det.
2020-07-06

  Öknens Ros VIP
Vår tid på jorden är kort jämförelsevis, men ibland synes tidens ur ticka långsamt.
2020-07-06

  Larz Gustafsson VIP
I vissa lägen, ja.
2020-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP