Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt

Det känns som om ditt hjärta
är vid världens ände.
Ändå så bor du
bara en kilometer bort.
Att nå ditt hjärta känns
som att bestiga Mount Everest.
Jag vill krama dig,
kyssa dig
men jag vet att det inte går.
Inte förrän jag är på toppen,
toppen av Mount Everest,
i botten av ditt hjärta.
Inne i de djupaste kamrarna
enda in till den stora salen.
Där skall jag vara för evigt.
Finnas inom dig
som något som alltid
varit där
och alltid kommer vara där.
För evigt.




Fri vers av verkligen
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-07-11 18:43



Bookmark and Share


  inspiration.
Väldigt bra skrivet oskar!
Fortsätt så! :)
/M.
2006-09-06

  Paraply
Jättebraa!! Ser fram emot mera :D

Ha d gött :P

// Paraply
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen