Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
västvindens gud


ZEPHYROS - tanka

Vreda västvindar

böjer omilt trädstammar

mot gulnande mark

i vördnad för Zephyros

som ingen kan beveka




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-07-07 18:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Aha! Nu lärde jag mig något nytt, kände inte till Zephyros. Tack för det samt vacker och läsvärd tanka!
2020-07-08

  M.Eta
Tröttsam blåst! Nu både höst vinter vår och även sommar
2020-07-08

  Öknens Ros VIP
Att vindar kan vara vreda har man ju märkt senaste tiden, som det har blåst!
2020-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om västanvinden förödelse och om den grekiska mytologin!
2020-07-08

  Blomma-Stjärna VIP
inte jag heller visste att västvindarna var så obevekliga!
fin vind-tanka!
2020-07-07

  Niliboy
Vinden är min mor, sae Bear Heart, visste inte att västvindarna var så vreda!
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP