Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm

jag fann friden
längs den blå stranden
efter att du
seglat iväg

vi visste att
vågorna
skulle leda oss
åt olika håll

men jag hörde
din sång
eka mellan
planeterna

o vindarna vände

vi möttes
ute till havs
vi glittrade
i månljuset
o det stormade
Som vi sa
himlen öppnade
sitt sista regn
Som vi sa

åter på stranden
men hjärtat
är kvar
i stormen

med dig




Fri vers (Fri form) av Aspskugga
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-06 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga