Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kollektivtrafik ger hörselskadeproblematik

 

Klockan tjugo i elva
skakar hela marken
jorden börjar skälva
ser tsunami i Barken

vid kvällstid dundrar
godståg från helvetet
den ovane då undrar
om Döden är epitetet

blåser vindar åt norr
hörs oljuden eskalera
oväsen från bergborr 
jag hellre i vill husera

miljöskador kostar på
kemikalier och toxider
dock via buller ävenså
människor också lider





Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-07 10:35



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Många ljud för stackars öron, speciellt i storstäderna. Och samtidigt plågar en del sina öron med hög musik. Nej tacka vet jag tystnaden, trädens sus och ljudet av ett stilla regn.
2020-07-07

    Sefarge VIP
Den stilla dyrbara tystnaden
Äger ej många i Dagens
samhälle?

2020-07-07

  Öknens Ros VIP
Vi lever i en tid av ljud och oljud, undra på att man blir hörselskadad. Snyggt komponerad text!
2020-07-07

  överlevaren VIP
Med buller och bång dundrar din text in med tungt lastade ord....bra vridet!
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP