Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Responsorium


Vem vet vilka erfarenheter räknades tillgodo
vilka smärtsamma berättelser
speglande jag vet inte vilket påhoppat liv
för att kunna bildas ordet ”moder”.
Mor har jag blivit till varje missad kommunikation med varje son jag inte
har fött
eller med varje icke född dotter
Till varje felsteg
och fel beslut.
som jag har hunnit ångra djupt
eller inte alls
Mor är jag till barnet som refuserar mig gång på gång
och som jag väntar dock.




Fri vers (Fri form) av Amadea
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-07-06 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amadea