Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskarna

Är det så att vi svenskar utvecklas mer och mer
till eremiter och poeter?
En miljon svenskar tar någon form av psykmedicin.
Och vi bor ensamma.
Vart är vi på väg?
Det måste vi fråga oss!




Prosa av bohemen VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-07-06 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP