Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlugglans sårbarhet

När jag inte är sams. Med mig själv.
När tårar sakta rinner. Då ingen ser.
När tystnaden värker. Inom mig.

Som hjärta av pärlemor.
Som vingar av brillianter.
Som kramar av kärlek.

Det som räddar mig.
När mörkret sänker sig.
Ditt ljus som lyser.

Nattens drottning.
Du håller mig i din famn.
Tills jag åter kan le.

Vingklippt regnbåge lyfter.









Fri vers av Black raven VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-07-07 01:31



Bookmark and Share


  Stisse
Trösterikt att läsa din fina dikt. Slutraden är magnifik.
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP