Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livs-filosofi.

Jag känner harmoni av min livs-filosofi, nästa steg är eufori.
Om den inte avbryts av någons psykopati, då hamnar jag återigen i apati, det kommer sluta med psykbryt.

S. Turesson




Prosa av S.Turesson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-07 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson