Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam...

Tacksam Tacksam Tacksam

Så jävla tacksam

 

Olycklig Olycklig Olycklig

Ändå så jävla olycklig

 

Har så mycket att vara tacksam för

Men vad hjälper det när mörkret är tyngre en ljuset

 

Den som inte är pessimist

Vet för lite om verkligheten

Eller undviker den

 

Jag är en pessimist i mångas ögon

Viket ger skavsår hos andra

 

Jag kallar mig realist

För att jag väljer att se det som sker

 

Jag vet att man väljer sina tankar

Väljer väg

Men jag kan inte

Har aldrig kunnat

För om det är något jag är bra på 

så är det att oroa mig

Ständigt denna oro

Som äter upp mig innefrån

 

Jag är osynlig

För gömmer mitt inre väl

 

För vad kan jag göra

 

Tacksam Tacksam Tacksam

Så tacksam

Men olycklig

Så olycklig...

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-07 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman