Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasi


Brevet

Idag kommer nog brevet,
ett vanligt brev,
skrivet på brevpapper av enkelt slag,
Jag hoppas det är på minst 3, eller 4 sidor.

Min adress på det vita,
enkla kuvertet, kanske köpt på Pressbyrån,
är skriven med en vacker, lite darrig stil.

Det är som om sista bokstaven i bostadsorten
inte riktigt får plats.

Frimärket har hamnat upp och ner.
Jag vänder på kuvertet, det saknar avsändare.

Jag har väntat så länge.

Jag slutar aldrig hoppas.

Kanske är du död?

Men ett brev kan jag väl få...ändå.






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-07 09:02



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
En del brev kom aldrig och
man vet inte hur livet hade gestaltat
sig om ett kommit. Din dikt sätter
i gång tankar.....
2020-07-10

  bibbi ahrnstedt
Fint, att leva på hoppet räcker långt, hoppas att brevet kommer
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP