Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikudagbok 7 juli (tornseglarens morgonsyn)

 

cumulusungar

skrap på den blå himmelen

sol levererar




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-07 09:10



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig sommarkänsla !
2020-07-08

    Lena Staaf VIP
Luftiga tankar och fin bild!
2020-07-07

  Nanna X
Molnen är solens ungar... fin tanke!
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg