Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det dröjer tills man vaknar….

 

 

Den dagen kom jag till livet

Tiden,

Började sin nedräkning för min existens

 

Den stunden blev jag till en människa

Döden,

Smidig sakta, sakta smög sig in i min kropp

 

Den dagen förblev jag till ett hjärta

Ensamheten,

Var min enda historia och liv

 

För de ensamma tiden har ingen betydelse

För de gamla tiden har inga betydelser als

För de sörjande tiden betyder en lång kämpig natt

 

Tider äter oss smidigt

Döden vilar på våra axlar dygnet runt

Ensamheten är en obotlig sjukdom

 

Döden är Kung!

Människan är en bluff!

Ensamheten är kungarnas kung!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-07-07 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP